113tams@gmail.com

Velkommen til generalforsamling ved Tromsø Akuttmedisinske Studentforening!

Generalforsamlingen finner sted mandag 16. september 2024 kl. 16:30, på Aud. Cerebellum (MH2: U.09.301). Vi serverer pizza og brus. På årsmøtet får dere høre om hva som har skjedd i foreningen det siste året, og være med på å velge inn nytt TAMS-styre. Vi ønsker gjerne at du stiller til styret! Vi publiserer informasjon om verv og vervbeskrivelser fortløpende på Instagram, og alle registrerte medlemmer vil få formell invitasjon via mail. Medlemmer fra alle kull oppfordres til å stille! Vil du være med i styret kan du sende en mail til tamsvalg@gmail.com innen onsdag 11. september med info om deg selv og vervet du vil stille til. Det er også mulig å stille til valg på generalforsamlingen uten verken å ha søkt på forhånd, eller ha blitt innstilt av valgkomiteen.
26 aug 2024

Generalforsamling 16.09.24

/
Posted By
/
Comments0

Generalforsamlingen finner sted mandag 16. september 2024 kl. 16:30, på Aud. Cerebellum (MH2: U.09.301). Vi serverer pizza og brus.

På årsmøtet får dere høre om hva som har skjedd i foreningen det siste året, og være med på å velge inn nytt TAMS-styre.
Vi ønsker gjerne at du stiller til styret! Vi publiserer informasjon om verv og vervbeskrivelser fortløpende på Instagram, og alle registrerte medlemmer vil få formell invitasjon via mail. Medlemmer fra alle kull oppfordres til å stille!
Vil du være med i styret kan du sende en mail til tamsvalg@gmail.com innen onsdag 11. september med info om deg selv og vervet du vil stille til. Det er også mulig å stille til valg på generalforsamlingen uten verken å ha søkt på forhånd, eller ha blitt innstilt av valgkomiteen.

Leave a Reply